Om oss

Våra golv

Sköna att gå på, lätta att sköta, vackra i rummet och praktiskt taget outslitliga.

stigma of sweden

Erfarenhet och kunskap
i modern tappning

Vi ingår idag i företagsgruppen PROFURA AB tillsammans med bland annat Balungstrands och Bäckebrons sågverk. Det ger oss stabila flöden av högklassig skogsråvara för vår panel till den tyska marknaden. Vi kontrollerar hela kedjan från skog till hem.

Vi kan trä! Hos oss är känslan för trä det viktigaste. Vi övervakar noga varje steg i förädlingsprocessen. Vi bygger all vår verksamhet på erfarenhet och kunskap – men vi tänker modernt. Vi har förmåga att anpassa oss snabbt till våra kunders önskemål utan att göra avkall på kvalitet.

Vi kontrollerar hela kedjan från skog till hem. Ett virke som vuxit i mer än hundra år får också tid att mogna och torka innan det levereras till Dig som kund. Ett golv som vi producerar återger nyanser och färgspel som bara naturen skapat.

Bland våra specialiteter vill vi särskilt lyfta fram våra trägolv i gran och furu. Sköna att gå på, lätta att sköta, vackra i rummet och praktiskt taget outslitliga.

Stigma of sweden |

Stigmas Miljömål

Trä är ett hållbart och klimatsmart material som kommer från skogar med hållbart skogsbruk. Stigma är PEFC spårbarhets certifierad på både inköpt och sålt material.

Vårt miljöengagemang märks bland annat med att våra biprodukter återvinns i form av stallströ, pellets och bioenergi. All el som köps in är grön el.

Även överblivet material, plast och andra restprodukter ska tas tillvara med målsättningen att återvinnas. Detta ska inte en bli en belastning för företaget, utan en tillgång.

För oss är det självklart att hela tiden sträva efter att bli ännu bättre.

stigma of sweden |

Lediga jobb

Vi förstärker vår redan starka produktion och söker därför nya maskinoperatörer


Om jobbet

Vill du ha en utmaning i det dagliga arbetet? Vill du lära dig något nytt? Vi söker nu 1-2 stycken operatörer som vill ha ett utökat ansvar och växa tillsammans med Stigma.

Stigma Hyvleri AB tillverkar exklusiva och moderna trägolv i gran och furu, och nu söker vi 1-2 stycken erfarna maskinoperatörer som vill göra skillnad.

Som maskinoperatör på Stigma har du ansvar för att nå verksamhetsmål, säkerhet, produktivitet och kvalitét.

Du rapporterar till produktionschef.

Vi söker dig som är engagerad, driven, ansvarstagande, kommunikativ och har en god teknisk förståelse samt ett stort intresse av att vilja lära dig nya saker. Meriterande är erfarenhet av trä och truckkort.

Vi erbjuder dig
Du kommer till ett härligt och fartfyllt företag som har en positiv arbetsmiljö. Dina kollegor är ett team av drivna människor. Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor. Vår fabrik och kontor ligger i Älvsered. Du erbjuds ett jobb fullt av möjligheter där du med frihet under ansvar hanterar din roll som maskinoperatör. Stigma Hyvleri AB befinner sig i en expansiv fas och utvecklingsmöjligheterna är stora för rätt person.

Om företaget
Stigma Hyvleri AB har funnits sedan 1971 och i vårt hyvleri producerar vi massiva trägolv i både gran och furu.
Våra största marknader i dag är Tyskland, Danmark och Sverige, våra ambitioner är att fortsätta växa på den skandinaviska marknaden.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal platser: 1-2
Ort: Älvsered, Falkenbergs Kommun
Frågor? Kontakta produktionschef, 072 342 88 25
Ansökan: Vi håller intervjuer löpande. Ansökan skickas till daniel@stigma.se
Varmt välkommen med din ansökan löpande.

stigma of sweden |

Våra samarbetspartners & återförsäljare

stigma of sweden |

Kontaktpersoner

VD/Marknadschef
Försäljning Skandinavien
Besim Shulemaja

+46 (0)722 078 770
besim@stigma.se

Johan Lindhe

KAM-säljare
Johan Lindhe

+46 (0)72 342 61 13
johan@stigma.se

Produktionschef
Daniel Gillen

+46 (0)723 428 825
Daniel@stigma.se

Ordermottagare
Johanna Karlsson

+46 (0)325 189 70
johanna@stigma.se

Mergim Brahimi

Innesäljare/Administratör
Mergim Brahimi

+46 (0)723421469
mergim@stigma.se

stigma of sweden |

Integritetspolicy

Som bekant ersätter GDPR tidigare PuL från den 25 maj, det vill säga den nya dataskyddsförordningen, vilken innefattar hantering av personuppgifter.

Den nya lagen ger individen ett starkare skydd och reglerar hur företag får hantera personuppgifter. Med anledning av detta vill vi upplysa dig som befintlig eller tidigare kund hos oss om vilken information avseende dig eller ert företag som sparas i vårt system. Enligt vår policy, samlar vi inte in information om besökare på vår hemsida och ni kan känna er trygga med att vi aldrig säljer eller lämnar ut era personuppgifter till tredje part.

Den information som vi har sparad om er är kontaktuppgifter såsom namn, telefonnummer, e-postadress, befattning, organisationsnummer, adress samt orderhistorik. Uppgifterna finns sparade hos oss för att vi på smidigaste sättet ska kunna fullfölja framtida beställningar och besvara eventuella frågor rörande tidigare beställningar.

Som kund i vårt system, kommer du med regelbundna intervall att få mailutskick från oss. Du kan när som helst på ett enkelt sätt avsluta dessa utskick eller begära ut vilka uppgifter som finns inlagda hos oss eller få dem borttagna genom att maila: info@stigma.se

 

Vill ni att allting ska fortsätta som tidigare? Då behöver ni inte göra någonting.

Vänliga hälsningar
Stigma Hyvleri AB
VD Besim Shulemaja

Translate »