Om oss

Våra golv

Sköna att gå på, lätta att sköta, vackra i rummet och praktiskt taget outslitliga.

stigma of sweden

Erfarenhet och kunskap
i modern tappning

Vi ingår idag i företagsgruppen Willwood AB tillsammans med bland annat Gapro AB och Interbuild AB . Det ger oss stabila flöden av högklassig skogsråvara för vår panel till den tyska marknaden. Vi kontrollerar hela kedjan från skog till hem.

Vi kan trä! Hos oss är känslan för trä det viktigaste. Vi övervakar noga varje steg i förädlingsprocessen. Vi bygger all vår verksamhet på erfarenhet och kunskap – men vi tänker modernt. Vi har förmåga att anpassa oss snabbt till våra kunders önskemål utan att göra avkall på kvalitet.

Vi kontrollerar hela kedjan från skog till hem. Ett virke som vuxit i mer än hundra år får också tid att mogna och torka innan det levereras till Dig som kund. Ett golv som vi producerar återger nyanser och färgspel som bara naturen skapat.

Bland våra specialiteter vill vi särskilt lyfta fram våra trägolv i gran och furu. Sköna att gå på, lätta att sköta, vackra i rummet och praktiskt taget outslitliga.

stigma of sweden |

Lediga jobb

Just nu söker vi inte aktivt nya medarbetare, men vi är alltid intresserade av att lära känna talanger som delar vår passion för Stigma Of Sweden. Håll ögonen öppna för framtida möjligheter hos oss.

Tack för ditt intresse för Stigma Of Sweden. Vi ser fram emot att eventuellt välkomna dig till vårt team i framtiden.

stigma of sweden |

Våra samarbetspartners & återförsäljare

stigma of sweden |

Kontaktpersoner

VD/Marknadschef
Försäljning Skandinavien
Besim Shulemaja

+46 (0)722 078 770
besim@stigma.se

Johan Lindhe

KAM-säljare
Johan Lindhe

+46 (0)72 342 61 13
johan@stigma.se

Produktionschef
Daniel Gillen

+46 (0)723 428 825
Daniel@stigma.se

Ordermottagare
Johanna Karlsson

+46 (0)325 189 70
johanna@stigma.se

Mergim Brahimi

Innesäljare/Administratör
Mergim Brahimi

+46 (0)723421469
mergim@stigma.se

stigma of sweden |

Integritetspolicy

Som bekant ersätter GDPR tidigare PuL från den 25 maj, det vill säga den nya dataskyddsförordningen, vilken innefattar hantering av personuppgifter.

Den nya lagen ger individen ett starkare skydd och reglerar hur företag får hantera personuppgifter. Med anledning av detta vill vi upplysa dig som befintlig eller tidigare kund hos oss om vilken information avseende dig eller ert företag som sparas i vårt system. Enligt vår policy, samlar vi inte in information om besökare på vår hemsida och ni kan känna er trygga med att vi aldrig säljer eller lämnar ut era personuppgifter till tredje part.

Den information som vi har sparad om er är kontaktuppgifter såsom namn, telefonnummer, e-postadress, befattning, organisationsnummer, adress samt orderhistorik. Uppgifterna finns sparade hos oss för att vi på smidigaste sättet ska kunna fullfölja framtida beställningar och besvara eventuella frågor rörande tidigare beställningar.

Som kund i vårt system, kommer du med regelbundna intervall att få mailutskick från oss. Du kan när som helst på ett enkelt sätt avsluta dessa utskick eller begära ut vilka uppgifter som finns inlagda hos oss eller få dem borttagna genom att maila: info@stigma.se

 

Vill ni att allting ska fortsätta som tidigare? Då behöver ni inte göra någonting.

Vänliga hälsningar
Stigma Hyvleri AB
VD Besim Shulemaja

Translate »