Integritetspolicy

Som bekant ersätter GDPR tidigare PuL från den 25 maj, det vill säga den nya dataskyddsförordningen, vilken innefattar hantering av personuppgifter.

 

Den nya lagen ger individen ett starkare skydd och reglerar hur företag får hantera personuppgifter. Med anledning av detta vill vi upplysa dig som befintlig eller tidigare kund hos oss om vilken information avseende dig eller ert företag som sparas i vårt system. Enligt vår policy, samlar vi inte in information om besökare på vår hemsida och ni kan känna er trygga med att vi aldrig säljer eller lämnar ut era personuppgifter till tredje part.

 

Den information som vi har sparad om er är kontaktuppgifter såsom namn, telefonnummer, e-postadress, befattning, organisationsnummer, adress samt orderhistorik. Uppgifterna finns sparade hos oss för att vi på smidigaste sättet ska kunna fullfölja framtida beställningar och besvara eventuella frågor rörande tidigare beställningar.

 

Som kund i vårt system, kommer du med regelbundna intervall att få mailutskick från oss. Du kan när som helst på ett enkelt sätt avsluta dessa utskick eller begära ut vilka uppgifter som finns inlagda hos oss eller få dem borttagna genom att maila: info@stigma.se

Ladda gärna ner vår integritetspolicy här!

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Läs om vår Integritetspolicy här!

KONTAKTA OSS!

Stigma Hyvleri AB, Älvshult 124, SE-311 63 Älvsered